Up For Match - digitalt verktyg för lagsporter!

Syftet med Up For Match är att effektivisera för lagledare, cuparrangörer och de som arbetar ideellt med idrotten för att lägga mindre tid på administration och mer tid på själva idrotten och spelarna!

Up For Match finns tillgänglig i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Mindre tidskrävande matchlogistik och sökande efter cuper för lagledarna

Up For Match är ett verktyg för ledare och lagledare att snabbt och enkelt boka träningsmatcher till sitt lag. Istället för att maila runt till olika lag om matchtider kan du via Up For Match skicka en eller flera matchförfrågningar på en och samma gång, till hur många lag du vill. Nu kan man bjuda in lag från hela Norden till träningsmatch. Vill man ha domare till träningsmatchen kan man bjuda in domare också.

Många lagledare spenderar också mycket tid att söka runt på olika cupadministrations-sajter för att hitta cuper till laget och med Up For Match får laget cupinbjudningar skickade till sig och en bättre överblick över vilka cuper som de kan spela olika datum. Dessutom är alla cupinbjudningar som laget får relevanta för just det lagets ålder, nivå, geografi, etc.

Digitalt verktyg för cuparrangörer att använda vid inbjudan till cuper

Är du en cuparrangör så skapar du en cup genom att fylla i all information för cupen och väljer sen vilka lag du vill bjuda in. Nu kan man bjuda in lag från hela Norden till sin cup. Ett email går ut till lagen ni valt ut och lagen kan tacka ja eller nej till cupinbjudan. När ett lag tackat ja till cupinbjudningen får ni en bokningsbekräftelse med lagledarens kontaktuppgifter. Man kan välja att bjuda in domare till cupen också.

Up For Match är ett effektivt och smidigt sätt att skicka ut cupinbjudningar till lag man vill bjuda in utan att behöva leta rätt på alla lagledares kontaktuppgifter samt att kunna nå ut till nya lag som man inte har kontaktuppgifter till.

Även domare kan registrera sig

Är du domare så kan du registrera dig på Up For Match och få inbjudningar att döma träningsmatcher och cuper. En inbjudan att döma en träningsmatch går ut till de utvalda domarna via email först när en match är bokad mellan två lag och då är det först till kvarn som gäller!

Det är helt gratis att registrera sig som domare på Up For Match och att ta emot och acceptera inbjudningar att döma träningsmatcher och cuper.

Nu finns Up For Match i Norden

Nu har vi lanserat Up For Match i Danmark, Finland och Norge.

Lag kan registrera sig och ta emot cupinbjudningar från cuparrangörer i hela Norden och boka träningsmatcher mot lag i samma land samt mot lag från andra nordiska länder.

Cuparrangörer kan nu bjuda in lag från sitt eget land om det är en lokal cup, men också bjuda in lag från de övriga nordiska länderna. Man väljer enkelt ut de länder man vill inkludera när man skapar sin cup.

Engelsk version av tjänsten

Inom kort kommer vi att ha Up For Match tillgänglig även på engelska.