Hitta lagets match,
snabbt och enkelt!

  • Förenkla bokningen av träningsmatcher
  • Ni väljer vilka lag ni vill skicka matchförfrågan till
  • Man kan bjuda in domare till träningsmatchen
  • Ta emot cupinbjudningar

Registrera er Logga in
fotboll futsal bandy basket handboll hockey volleyboll innebandy

Gör som hundratals andra lag

Ingen mer tidskrävande matchlogistik!

Up For Match är ett verktyg för ledare och lagledare att snabbt och enkelt boka träningsmatcher till sitt lag. Istället för att maila runt till olika lag om matchtider kan du via Up For Match skicka en eller flera matchförfrågningar på en och samma gång, till hur många lag du vill. Vill man ha domare till träningsmatchen kan man bjuda in domare också.

Målet är att effektivisera för lagledarna och de som arbetar ideellt med idrotten för att lägga mindre tid på administration och mer tid på spelarna!

Så här går det till!

Du skapar en matchförfrågan genom att fylla i när och var matchen ska spelas och väljer sen ut vilka lag ni vill möta. Ett email går ut till lagen ni valt att bjuda in till match. Det är först till kvarn som gäller! När en match bokats får ni en bokningsbekräftelse med moståndarlagets kontaktuppgifter. Ni kan välja att bjuda in domare till träningsmatchen också.

Så det enda du behöver göra är att skapa en matchförfrågan så sköter vi resten.

Är du en cuparrangör?

Är du en cuparrangör så skapar du en cup genom att fylla i all information för cupen och väljer sen vilka lag du vill bjuda in. Ett email går ut till lagen ni valt ut och lagen kan tacka ja eller nej till cupinbjudan. När ett lag tackat ja till cupinbjudningen får ni en bokningsbekräftelse med lagledarens kontaktuppgifter. Man kan välja att bjuda in domare till cupen också.

Up For Match är ett effektivt och smidigt sätt att skicka ut cupinbjudningar till lag man vill bjuda in utan att behöva leta rätt på alla lagledares kontaktuppgifter.

Det kostar en mindre avgift för varje cup du skapar. Upp till 10 lag: 299kr, 11-20 lag: 399kr, mer än 20 lag: 499kr.

Till alla domare

Är du domare så kan du registrera dig på Up For Match och få inbjudningar att döma träningsmatcher. En inbjudan att döma en träningsmatch går ut till de utvalda domarna via email först när en match är bokad mellan två lag och då är det först till kvarn som gäller!

Det är helt gratis att registrera sig som domare på Up For Match och att ta emot och acceptera inbjudningar att döma träningsmatcher.

Feedback från användare av Up For Match!

"

En mycket bra tjänst som gör det smidigt och enkelt att boka träningsmatcher och domare.

- Peter Kisfaludy,Sportchef BP-A och huvudtränare BP 10-1

"

Ett fantastiskt verktyg för alla lag. Nu kan vi enklare boka träningsmatcher.

- Cemil Gültekin, Botkyrka Academy

"

Ett bra verktyg för oss som ordnar seriespel i padeln där lagen lätt kan boka matcher mot de andra lagen i serien.

- Maria Capistrano Björklund,Ekerö Padel